maandag 23 januari 2012

Brie-crème met walnoten

Onze tweede Rome-bespreking is een feit. Afgelopen zaterdag kwamen we met z'n allen bijeen om eens te kijken naar een hotel in Rome en voor een vlucht van en naar daar. Het wordt dus langzaamaan werkelijkheid dat we eind april enkele daagjes vertoeven in La bella Italia.

Natuurlijk horen er bij een deftige bespreking ook wat hapjes en deze keer is het dus eens geen dessert geworden dat ik presenteerde maar toastjes.
Deze werden besmeerd met zelfgemaakte eiersla, zelfgemaakte tonijnsla,kip curry, américain en zelfgemaakte brie-crème.De brie-crème was iets nieuws dat ik vond in één van mijn boeken en werd dan ook het probeersel van die dag.
Het recept is zeer simpel.Men neemt een spies brie en ontdoet die van de korst. Vervolgens mengt men de brie met mascarpone,doet men er een beetje zout bij,redelijk wat peper en kleine stukjes walnoten.

Deze brie-crème werd ook weer heel goed gesmaakt door de vrienden en is dus ook voor herhaling vatbaar :-)

Op de foto is het te bezien op de uiterste twee rechtse lijnen toastjes.

Toastjes met kip curry,américain,eiersla,tonijnsla en brie-crème met walnoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten